Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης - Καταγραφής Χώρου

Η λύση δίνει τη δυνατότητα σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό ασφαλείας να επιτηρεί σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και απομακρυσμένα, επιλεγμένους χώρους εντός ή εκτός της επιχείρησης, μέσω της εικόνας που στέλνουν κάμερες συνδεδεμένες στο δίκτυο.

Ανάλογα με τις ανάγκες οι κάμερες μπορεί να είναι ασύρματες ή ενσύρματες, με ή χωρίς τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου, εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, νύχτας ή ημέρας. Οι κάμερες μεταφέρουν μέσω ενός κεντρικού router σε πραγματικό χρόνο την εικόνα με συμπίεση MPEG-4, σε μία κεντρική οθόνη, όπου ο χειριστής έχει τη δυνατότητα συνεχούς επιτήρησης, εστίασης (zoom), κίνησης, αναπαραγωγής του video κάθε κάμερας κ.λ.π.

Η λύση παρέχει επίσης τη δυνατότητα επιτήρησης με απόλυτη ασφάλεια εξ αποστάσεως σε ένα Notebook ή κινητό τηλέφωνο / PDA μέσω του Internet. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια, παρέχεται η δυνατότητα ειδοποίησης (alerting) μέσω αποστολής email ή τηλεφωνικής ειδοποίησης (με μηνιαία data card κινητής τηλεφωνίας) με το σχετικό video σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης. Τέλος, η λύση μπορεί να υποστηρίξει πλήρες backup των καταγραφών των καμερών για όσο διάστημα επιλέξει ο χρήστης.

Τα οφέλη:

  • Μείωση των εξόδων για επιτήρηση επιλεγμένων χώρων της επιχείρησης.

  • Αύξηση της αποτελεσματικότητας των στελεχών στους χώρους υποδοχής.

  • Έλεγχος της εταιρίας και του περιβάλλοντος χώρου όλες τις ώρες και εξ αποστάσεως.


  • Στις λύσεις αξιοποιούνται προϊόντα και τεχνολογίες των οίκων: Vivotek, Linksys, Tp-Link, Foxcam, Sony.